- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"K pacientům v nemocnici denně putuje na tisíc porcí teplých jídel, zaměstnanci pak každodenně sní dalších zhruba 2 200 porcí."
kolik pacientu je na tech 1000 jidel denně? a kolik personálu na těch 2200 porci denně??
ná třeba nemocnice v Znojmě 35 roků...
Kdo to sem zase napsal??
Jenže tohle jsou tabletové podnosy, které se ještě na vozíku při cestě k pacientovi přihřívají, v tom je ten rozdíl. Více číst, méně rejpat...
ve spoustě nemocnic jsou talíře s jídlem uložené a rozvážené v termonádobách až do chvíle, než si je pacient otevře.
To jo, akorát tady se to jídlo ještě bude přihřívat i po cestě, což je určitě ještě lepší.
a pro někoho dobrej kšeft. Škoda že jim nikdo neprozradil k čemu je mikrovlnka.
ted uz jen zacit neco delat s tim nemocnicnim jidlem...
jinak to teda nebude nic moc, teplé dole, studené z vrchu a až se odpaří část vody z jídla, tak to bude i oschlé a tvrdší....
Má, celé se to přikopí - je to vidět na té prostřední fotce v článku.
Jak vidím, tak teplé budou mít jen hlavní jídlo, které sedí na té kovové plotně. Polívka bude studená stejně jako dosud.