- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jako diabetik na operaci s varixy. Na sál jsem šel někdy po 13 hodině, takže bez jídla, lili do mě glukozu, abych nebyl hypoglykemický. Bez snídaně,oběda, a když jsem chtěl večeři,což bylo pár deka šunky a chleba, tak jsem měl smůlu. S milým úsměvem mi sestra sdělila, že si mysleli, že nebudu jíst a tak šunku snědli. Měl jsem hlad, že se mně dělalo zle,jestě že byla otevřená prodejna a spolupacienti se o mě postarali.
Vím, co dá doma práce navařit tak, aby chutnalo všem a ještě to bylo zdravé. Vůbec si nedovedu představit jaké to je, vařit ve velkém. Jak vaří ve FN nevím, zatím jsem měla možnost ochutnat jen jídlo ve VN Olomouc, když mě loni operovali ruku. Tedy, tak dobře neuvařím ani doma! Na to rizoto nemůžu zapomenout. Jsem (snad) dobrá kuchařka, ale klobouk dolů před kuchaři ve velkých jídelnách!