Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sládek: Tradiční piva musíme předat potomkům, ovocná příjemně ladit

Míchat pivo s ovocem? Pro české pivaře dlouhé roky nemyslitelná věc. V posledních letech však ovocné speciály do hospod pronikají čím dál častěji. A další přibudou. Sládek Petr Kostelecký z Pivovaru Litovel dohlíží na výrobu tradičně vařeného piva a stejně tak na stále oblíbenější ochucená piva.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L63u87k47a19s 22B31u89c75h61t10a 8249280614687

Radši ovoce v pivu nežli mykotoxiny, tetrahop a cukřík navíc ve Svijanech, vyhlášeném to pivovaru:-/

0/0
7.6.2013 11:48





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.