- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To je humus Nechápu, jak může být takový dobytek a vyrábět pečivo v takovém prostředí... Slušnému člověku by svědomí bránilo dát takový chleba i svému nepříteli. Tento člověk by neměl už nikdy podnikat Díky SZPI a doufám v likvidační pokutu.
v letáku uveden jako hanácký chlebík z přírodního kvásku v akci
Chybí mi tady obvyklé výkřiky ultraliberálů, že je to přeci SOUKROMÁ pekárna a že si může tedy dělat co chce a jak chce. Já jsem samozřejmě rád, že takováhle regulace existuje.
já bych naopak inspekci klidně nechal zrušit
Ne všichni podnikatelé jsou zlatí. U nás se také zhoršil soukromý pekař, není to tak strašné ale vynikající chléb se změnil v drobivý. Přidává moc starého chléba? Škoda, přitom zdražení o korunu, dvě, by nebyl problém. Chléb je základ. Teď jsem začal kupovat houskové knedlíky FAHO z Krhanic. Vynikající, dražší, ale nemá to chybu.
Ubral drahého tuku ... tak jako všichni ostatní. Je to vůči ceně, když chceme rohlík za 1,50 Kč, tak se nemůžeme divit, že odpoledne už je tvrdý :o(
přesně ten případ, kdy by pokuty měly být likvidační.
tohle není náhodná plíseň, co se objeví náhle, nečekaně.....
Nehájím, ale tohle se udělá za týden, když vypoví službu odvlhčovací systém (větrací), ale tu jde o jediný fakt, že na to majitel kašlal, takže je dobře, že v tomhle oboru končí ...