Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Restaurace loví turisty na speciality předků, recepty ale i modernizují

Karabáček či hertepláky. V Olomouckém kraji zažívá boom gastroturistika, lidé jezdí za regionálními pokrmy a spojit výlet či dovolenou s jejich ochutnáváním je stále populárnější. Rozvoji pomáhají v kraji i projekty Ochutnejte Jeseníky a Ochutnejte Hanou, do nichž se zapojily už zhruba čtyři desítky restaurací.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M52a58r71t51i85n 75S87m17o20l93k90a 8279794232235

Hmm, že by hospodští konečně přišli na to, že čech, ehm tedy hanák :-D, raději uzený, než krevety? Hmm, bylo by na čase :-P

0/0
7.2.2016 12:19





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.