Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

V půstu před Velikonocemi sytila davy polévka z kopřiv i hrách s medem

V restauracích je neservírují a ani v běžných kuchařských knihách na ně recept nenajdete. Tradiční postní a velikonoční pokrmy, jako jsou pučálka, pražma či hlavička, se totiž už dávno vytratily z hledáčku našich hospodyň. A platí to i o jídlech spojených s dnešním dnem, tedy se Zeleným čtvrtkem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P41a69v15e53l 60S21m91o86l13k55a 8348205256237

No když se na ni tak dívám, tak by spíš potřebovala kus masa než polívku z kopřiv...moc zdravě teda nevypadá :D

0/0
24.3.2016 11:42





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.