Diskuze

Specialitami roku jsou cviboch s povidly a tvarůžkovo-lišková omáčka

Sladký cviboch s povidly a tvarůžkovo-houbová omáčka. To jsou dva vítězné recepty z téměř dvou desítek, které lidé poslali do soutěže Domácí Gastro.ol. Klání mělo objevit původní hanácké regionální speciality, které si lidé vaří doma.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

wrah

5. 11. 2011 18:05
S tvarůžky

Hm, recept s tvarůžky? Výborný? Zkuste šátečky z listového těsta plněné (již osmaženou) směsí mletého masa a tvarůžků. Pomašlujte vajíčkem a dejte zapéct. Vynikající chuť, jen nestůjte po větru od trouby, voní jako dobře uzrálá žumpa :)

0 0
možnosti