Diskuse k článku

Kuchař Bezchleba vařil ve Francii i na Pražském hradě. Teď jídla vyvíjí

Kuchař Olin Bezchleba vařil ve francouzských restauracích, na Pražském hradě v restauraci Vikárka i v amerických podnicích, a chtěl se dostat také na zaoceánskou loď. Nakonec ale skončil v Zábřehu, kde zůstal, a je majitelem zdejší firmy Designfoods. Živí se hlavně tím, že vyvíjí receptury pro výrobce potravin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Patriot jako hrom

Luxusní scíčková

V Horce nad Moravou vaří šéfkuchař Petr Nejezchleba. Držím se jeho pžíjmení a když zavítám do autodemontu (super jméno pro restauraci...) tak si dám jeho svíčkovou![>-]

0/0
25.12.2011 21:53

Praotec

To je kuchar

bez vareni asi! A Amik nebyl asi take z Texasu kde jsou nejlepsi "stejky" na svete.No kdyz umi udelat original dehydrovanou polevku tak co dodat.

0/0
25.12.2011 13:03

Duke._.Nukem

Re: To je kuchar

je to mr.trikatel..:-)

0/0
25.12.2011 13:18

Duke._.Nukem

ja ho znam,

to je henten svetobeznik....:-P

0/0
25.12.2011 12:14

energetik22

Tenhle "sobotka" je naštěstí užitečný a umí....

Na rozdíl od druhého zasloužilého 600 miliardového zadlužovatele....ale lidé to chtějí a je jim jedno, že si mají dávat setsakra pozor na to, co si přejí ....konečně- potápí se to celé, tak proč se nezúčastnit, že ??:-/

0/0
25.12.2011 11:36

LUF4

.

To jméno je původní nebo profesní pseudonym?

0/0
25.12.2011 11:30

Duke._.Nukem

Re: .

jeste ze se nejmenuje bezsoli,to by taky na to musel nakonec prijit,ze bez soli to fakt nejde..:-)

0/0
25.12.2011 12:15



Najdete na iDNES.cz