Diskuse k článku

Sládek: Tradiční piva musíme předat potomkům, ovocná příjemně ladit

Míchat pivo s ovocem? Pro české pivaře dlouhé roky nemyslitelná věc. V posledních letech však ovocné speciály do hospod pronikají čím dál častěji. A další přibudou. Sládek Petr Kostelecký z Pivovaru Litovel dohlíží na výrobu tradičně vařeného piva a stejně tak na stále oblíbenější ochucená piva.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L47u35k49a17s 78B76u13c19h39t70a 8429960354147

Radši ovoce v pivu nežli mykotoxiny, tetrahop a cukřík navíc ve Svijanech, vyhlášeném to pivovaru:-/

0/0
7.6.2013 11:48

Najdete na iDNES.cz