- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
mno... ja jsem tedy taky odpurcem palmoveho oleje.. ale ono je jeste potreba rozlisovat PALMOVY OLEJ a PALMO-JADROVY OLEJ.
1. Oboji zavrhuju z duvodu toho, ze kvuli pestovani palmy olejne se nici destne pralesy - bez nich za chvili nebude zivot na zemi.
2. Avsak ze zdravotniho hlediska jsem alespon ten PALMO-JADROVY ochoten konzumovat, oproti PALMOVEMU ktery je opravdu zabijakem...
Když si vzpomenu, jak mi babička kdysi nosila Zoru, tak mi je zase na blití :D
Blbost, byla kvalitní. Ta čokoláda, Zora byla kdo?
Když kvalitní čokoládu v běžném obchodě, tak jedině v Lidlu. Obsah kakaa a chuť - nemůže člověk prohloupit.
Co dela Orien nema s kvalitni cokoladou nic spolecneho Kdysi kultovni Studentska pecet je dnes totalni hnus Hlavne ze je vsude palmovy olej. Pak se divime statistikam umrtnosti na kardiovaskularni nemoci
Pochoutka Studentská pečeť. Tu babička Ondry Zlámala neznala.
Čokolády Orion stojí za prd, je to jen další přeslazený hnus z produkce nadnárodních potravinářských gigantů. Rád bych se vyhnul čemukoliv z produkce Nestlé, Kraftfoods, Mondélez apod., ale je to téměř nemožné.
Pokud už si mám ale koupit nějakou levnou čokoládu, zvolím raději Figaro. Orion nebrat!
Nic moc řekl bych: Cukr, želé (cukr, glukózový sirup, pitná voda, rostlinné tuky: palmojádrový, kokosový; přírodní aroma, kyselina: kyselina citronová; regulátor kyselosti: citronany sodné; želírující látka: pektiny; lešticí látka: karnaubský vosk), arašídy , rozinky, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový, Shea, Sal, Illipe, Kokum gurgi, olej z jader manga), mléčný tuk, sušená syrovátka , laktóza , emulgátory (slunečnicový lecitin, polyglycerylpolyricinoleát), vanilkový extrakt, lískooříšková pasta, Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky, Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 27 %
Studentská pečeť šla totálně do zadele. Jedna z mála slušných a originálních českých čokolád je teď hnus.
Výrobky s hvězdou? = Příliš sladké, doslova přeslazené!
Vzdycky me fascinuje obleceni pracovniku v pripade styku s potravinami. Plaste, pokryvka hlavy, rukavice atd. Pak se podivate na mašinu, ktera vyrabi krabice, cokoladu, balici stroj atd. ze kterych kape olej :-D
Kapku oleje v cokolade preziju. Porad lepsi nez chlup z podpazi.
A jeste jste zapomeli uvest, kolik spotrebuji tun palmoveho oleje.
A to je ta specifická příchuť pro ČR, pro Anglii karamel a pomeranč, pro Nizozemsko bublinky, pro Čechy palmičky...