Diskuze

VIDEO: Čokoláda proudí potrubím. Továrna chrlí sto tun sladkostí denně

Téměř 18 tisíc tun cukru, deset tisíc tun kakaa a půl druhého tisíce tun ořechů spotřebuje ročně největší továrna na čokoládu v Česku. Olomoucký závod Zora sladkostmi zásobuje nejen domácí a evropský trh, ale třeba i Kanadu, Saúdskou Arábii nebo Kuvajt. Podívejte se, jak se sladkosti vyrábí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mno... ja jsem tedy taky odpurcem palmoveho oleje.. ale ono je jeste potreba rozlisovat PALMOVY OLEJ a PALMO-JADROVY OLEJ.

1. Oboji zavrhuju z duvodu toho, ze kvuli pestovani palmy olejne se nici destne pralesy - bez nich za chvili nebude zivot na zemi.

2. Avsak ze zdravotniho hlediska jsem alespon ten PALMO-JADROVY ochoten konzumovat, oproti PALMOVEMU ktery je opravdu zabijakem...

0 0
možnosti

Když si vzpomenu, jak mi babička kdysi nosila Zoru, tak mi je zase na blití :D

1 0
možnosti

D51a19d13a45k 44P92e21t41r

1. 4. 2016 14:18

Blbost, byla kvalitní. Ta čokoláda, Zora byla kdo?

0 0
možnosti

Když kvalitní čokoládu v běžném obchodě, tak jedině v Lidlu. Obsah kakaa a chuť - nemůže člověk prohloupit.

0 0
možnosti

J69a81n 67H77r26z50a36n

1. 4. 2016 9:52

Co dela Orien nema s kvalitni cokoladou nic spolecneho:-/ Kdysi kultovni Studentska pecet je dnes totalni hnus Rv Hlavne ze je vsude palmovy olej. Pak se divime statistikam umrtnosti na kardiovaskularni nemoci !!!

1 0
možnosti

D84a63d24a12k 78P32e85t77r

1. 4. 2016 14:20

Pochoutka Studentská pečeť. Tu babička Ondry Zlámala neznala.

0 0
možnosti

P49e16t51r 36A82t67m26e86l

1. 4. 2016 9:17

Čokolády Orion stojí za prd, je to jen další přeslazený hnus z produkce nadnárodních potravinářských gigantů. Rád bych se vyhnul čemukoliv z produkce Nestlé, Kraftfoods, Mondélez apod., ale je to téměř nemožné.

Pokud už si mám ale koupit nějakou levnou čokoládu, zvolím raději Figaro. Orion nebrat!

1 0
možnosti

Nic moc řekl bych: Cukr, želé (cukr, glukózový sirup, pitná voda, rostlinné tuky: palmojádrový, kokosový; přírodní aroma, kyselina: kyselina citronová; regulátor kyselosti: citronany sodné; želírující látka: pektiny; lešticí látka: karnaubský vosk), arašídy , rozinky, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový, Shea, Sal, Illipe, Kokum gurgi, olej z jader manga), mléčný tuk, sušená syrovátka , laktóza , emulgátory (slunečnicový lecitin, polyglycerylpolyricinoleát), vanilkový extrakt, lískooříšková pasta, Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky, Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 27 %

3 0
možnosti

Studentská pečeť šla totálně do zadele. Jedna z mála slušných a originálních českých čokolád je teď hnus.

6 0
možnosti

Výrobky s hvězdou? = Příliš sladké, doslova přeslazené! :-(

3 0
možnosti

Vzdycky me fascinuje obleceni pracovniku v pripade styku s potravinami. Plaste, pokryvka hlavy, rukavice atd. Pak se podivate na mašinu, ktera vyrabi krabice, cokoladu, balici stroj atd. ze kterych kape olej :-D

1 0
možnosti

P68e94t76r 87P24r54u42s

1. 4. 2016 8:48

Kapku oleje v cokolade preziju. Porad lepsi nez chlup z podpazi. ;-)

4 0
možnosti

A jeste jste zapomeli uvest, kolik spotrebuji tun palmoveho oleje.

5 0
možnosti

A to je ta specifická příchuť pro ČR, pro Anglii karamel a pomeranč, pro Nizozemsko bublinky, pro Čechy palmičky...

2 0
možnosti