Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

V půstu před Velikonocemi sytila davy polévka z kopřiv i hrách s medem

V restauracích je neservírují a ani v běžných kuchařských knihách na ně recept nenajdete. Tradiční postní a velikonoční pokrmy, jako jsou pučálka, pražma či hlavička, se totiž už dávno vytratily z hledáčku našich hospodyň. A platí to i o jídlech spojených s dnešním dnem, tedy se Zeleným čtvrtkem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P86a53v86e73l 22S15m46o28l80k26a 8668525126287

No když se na ni tak dívám, tak by spíš potřebovala kus masa než polívku z kopřiv...moc zdravě teda nevypadá :D

0/0
24.3.2016 11:42



Najdete na iDNES.cz