Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Správné brambory a vejce, ale i kus lásky. Tak dělá bramborový salát mistr

Brambory vařené na tenerifský způsob, křepelčí vejce, jablka starých krajových odrůd... Nachystat bramborový salát je docela alchymie. Alespoň v podání pětinásobného mistra ČR v přípravě tohoto pokrmu Martina Pánka z Jeseníku. Pro MF DNES prozradil svůj zatím poslední vítězný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

I21v76o 59C42h54u82d49o18b34a 9660466561744

Vejce z podestýlky nebo výbehu jak je poznám,v obchodě jsou na obale česká vejce a na skořápce razitko PL nebo NL

0/0
24.12.2016 6:53
Foto

I34v72o 85C32h17u43d76o10b96a 9880746121164

Žlutá cibule co to je?kapie jablko med tam nepatří,hořčice je v majonézeokurek dává málo,no prostě nechápu jak s tímto mohl něco vyhrát

0/0
24.12.2016 6:46







Najdete na iDNES.cz