Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Správné brambory a vejce, ale i kus lásky. Tak dělá bramborový salát mistr

Brambory vařené na tenerifský způsob, křepelčí vejce, jablka starých krajových odrůd... Nachystat bramborový salát je docela alchymie. Alespoň v podání pětinásobného mistra ČR v přípravě tohoto pokrmu Martina Pánka z Jeseníku. Pro MF DNES prozradil svůj zatím poslední vítězný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

I98v97o 54C70h69u88d41o54b24a 9580856631674

Vejce z podestýlky nebo výbehu jak je poznám,v obchodě jsou na obale česká vejce a na skořápce razitko PL nebo NL

0/0
24.12.2016 6:53
Foto

I60v69o 64C91h67u38d26o87b52a 9910276571794

Žlutá cibule co to je?kapie jablko med tam nepatří,hořčice je v majonézeokurek dává málo,no prostě nechápu jak s tímto mohl něco vyhrát

0/0
24.12.2016 6:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.