Diskuze

Správné brambory a vejce, ale i kus lásky. Tak dělá bramborový salát mistr

Brambory vařené na tenerifský způsob, křepelčí vejce, jablka starých krajových odrůd... Nachystat bramborový salát je docela alchymie. Alespoň v podání pětinásobného mistra ČR v přípravě tohoto pokrmu Martina Pánka z Jeseníku. Pro MF DNES prozradil svůj zatím poslední vítězný recept.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I43v27o 73C29h56u76d36o82b82a

24. 12. 2016 6:53

Vejce z podestýlky nebo výbehu jak je poznám,v obchodě jsou na obale česká vejce a na skořápce razitko PL nebo NL

0 0
možnosti
Foto

I49v96o 41C35h17u93d98o94b39a

24. 12. 2016 6:46

Žlutá cibule co to je?kapie jablko med tam nepatří,hořčice je v majonézeokurek dává málo,no prostě nechápu jak s tímto mohl něco vyhrát

0 0
možnosti