- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ještě že bydlím ve Slezsku.
tož u nas sa rika: žadny vysedavani v hospode 12 piv a dom
heslo dne: do hospody neprší,tož idu na jedno
Nedávno jsme dělali v hospodě také průzkum a zjistilo se, že nás nezabíjí strava a alkohol, ale špatné zaměstnání...
A dnes se blbne z Bruselu...
Na střední Moravě žiji celý život a bez slivovice se tu neobejde nic. Pili ji naši předkové a pijí ji i naše děti /plnoleté/. Nebudu přece vařit tunu povidel, když s toho jde vypálit sto litrů kvalitního šňapsu.
Jo, ta střední Morava, bez slivovice a jiných pálenek ani ránu, ale, ktomu, to co se děje na severu Česka a Moravy a Slezska je to jen odvar, něco o tom vím, ze střední Moravy pochází půlka mého příbuzenstva, ze Slezska zase moje bývalka
z Prostějva do Olomouce do deseti minut?
Mě to přijde jako hloupost. Žiju na Moravě i v Praze a přijde mi že všude se chlastá uplně stejně.
ale sou oblasti moravy kde se fakt hrozně chlastá tvrdý. hlavně tam, kde se pálí - valašsko, atd.
Tak na střední Moravě sye nejvíc pije? hmmm...tam musí být těch šlaků...
Jako Pražák s kardiologem vřele souhlasím! A vliv na oběhový systém zrovna na mysli nemám...