- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Myslím si, že je to celé spiknutí. V rámci desítky let trvající rivality mezi Hejčínem a Slovanem se Hejčín rozhodl, že studenty Slovanu otráví :)))
A já si myslím, že je to zcela v pořádku. Studenti se tak naučili postavit se za sebe a kvalitu toho co jí. Samozřejmě díky vedení školy, které se za ně také postavilo a asi tam je i nějaká snaha ukázat studentům jak to správně vyjednat, byť se to bojkotu jídel nevyhnulo, ale takový je už kapitalismus.
Výsledek v pořádku je, jenom nevím, jestli to muselo dojít tak daleko, že se to řešilo v novinách a byly nutné nějaké bojkoty? Člověk by řekl, že k zahájení hledání řešení by měla stačit normální diskuse a běžné poukázání na problém. Tady ještě před nedávnem ředitel a ostatní tvrdili, že to vyřešit nejde. Jakmile se to ale objevilo v novinách a začalo se o tom mluvit , tak to najednou vyřešit šlo. A to už moc v pořádku není, aby se běžný problém musel řešit tak extrémním způsobem.
Nedochucene, presolene, rozvarene.....proste blafy co se nedaji pozrit. To vypada na ARAMARK ;-)
Nám vaří ve firmě Aramark a je to super. Je to o tom, kolik do toho jídla chcete dát peněz. Za málo peněz je holt málo muziky.
U nás máme 2 polévky, 3 jídla + minutka + Vitalfood + bufetový výběr, denně restovaná zelenina, zeleninové saláty i jedna varianta ze syrové zeleniny, jen zakápnete olivovým olejem.
Po dobách Eurestu, kdy to nebylo nic moc jsme čtyři roky pod Aramarkem, je to dobré, moc dobré.
To mají štěstí, že se za ně postavil ředitel, protože na Uherskohradišťsku, když děcka dostávají blafy ve školní jídelně a jeden žák si to vyfotil a dal na internet, tak jediný zájem ředitele dotyčné školy bylo zjistit, kdo tam tu fotku dal, aby ho mohl potrestat.
Já bych ho moc nechválil. Podle předchozích článků se do toho řediteli taky moc nechtělo, měl fůru důvodů, proč se s tím nedá nic dělat. Ale asi to překročilo míru ututlatelnosti, bylo to v novinách a tak se naopak hrdinně postavil do čela protestů.
Hlavně, že ředitel a všichni posledně bohorovně tvrdili, že to "nejde". Jak vidno, ono jde ledacos, když se udělá kolem toho trochu bugr. Škoda, že nedělají i bez toho bugru, sami od sebe.
No a mimochodem jsme se dozvěděli, že se natáčí další série Ano, šéfe!
"Zkolaudovano pro podavani jednoho jidla" ... no to me vazne pos..r :)))) To vazne existuje na tohle norma ???
ať si zvykají. já obědy nemám od páté třídy, kdy mi z toho "jídla" bylo pravidelně zle. na střední ty blafy nebyly lepší, na výšce jsem nestíhala do mensy zajít,tak ani nevím,jaké byly,a v zaměstnáních jsem nikdy neměla kantýnu, a hospody kolem byly příšerné, takže za mě - svačina s sebou to řeší už 30 let.
Aneb typicky cesky pristup, kdyz nemam ja, tak at nemaji ani ostatni.
Takovy blafy jsme vzdycky dostavali v nasi skolni jidelne taky...zeleny hnusny brambory, oschly studeny maso a UHO...jeste ted je mi blbe jen pri vzpomince